Изработка на парапети

Предлагаме изработка, доставка и монтаж на парапети от стомана, с пълнеж от стъкло или метал, както и комбинация от двете.

Фирма СВН Инженеринг ООД е създадена през 2012г., и е с дългогодишен опит в проектирането, производството и монтажа на метални конструкции и изделия от черна и неръждаема листова и профилна стомана, инокс и алуминий за битови, търговски и промишлени нужди. Фирмата е специализирана в производството на дизайнерски метални изделия и конструкции по индивидуален проект.

Парапети от Инокс

Изработваме парапети от неръждаема стомана (инокс) – те са едно от най-добрите решения за хотели, обществени и жилищни сгради, офиси и домове.

Парапетите, изработени от неръждаема стомана (инокс) имат своите специфични качества и предимства като най важните от тях са:
• Надеждност, лесна поддръжка и на практика изделията от инокс са вечни и не се влияят от околната среда.
• Неръждаемата стомана, като материал, е легирана стомана, характеризираща се с отлични физико-механични качества и изключителна здравина. Издържа екстремни натоварвания и често се използва при (проектирането) изпълнението на отговорни конструкции, което я прави идеална за парапети и предпазни конструкции.

Алуминиеви парапети

Алуминиевите парапети са с елегантен естетически вид и придават модерна визия на вашия обект.Алуминиевите парапети предлагат уникални решения при съвременната архитектура и се използват с различно предназначение, намиращи приложение като:
– парапети на балкони и тераси
– преградни парапети на покриви
– парапети на вътрешни стълби
– парапети на външни стълби
– парапети на обществени места, офиси, паркове, градинки, барове и заведения, ограждения на басейни и други.

Стъклени парапети

Стъклените парапети са със съвременен модерен дизайн, функционалност и красота, изработени по най-нови технологии, позволяващи гъвкавост и рационално използване на всяко пространство в помещенията.

Стъклените парапети намират приложение в търговски сгради, офиси, тераси на балкони, прегради на покриви, перила пред ниски прозорци и парапети на стълбища.

Основни предимства на стъклените парапети са:
• здрави, леки и лесни за монтаж и демонтаж
• лесни за поддръжка и почистване
• функционалност и модерна визия

Парапети от ковано желязо

Избирайки парапети от ковано желязо за Вашата веранда, тераса, стълбище или ограда, Вие съчетавате функционалността с красотата и здравината на кованото желязо за една завършена и елегантна визия на Вашия дом, офис и градина.

При обработката на кованото желязо се постигат оригинални форми с уникален дизайн, който намира място в съвременната архитектура на сгради, офиси, градини и вътрешно обзавеждане на дома.Ние предлагаме изработка на широка гама ковани елементи и профили, по вкус и предпочитания на клиента.

Част от нашите клиенти

През последните няколко години фирмата претърпя сериозно развитие и реализира множество проекти в България и чужбина, като значително увеличи обемите и разнообразието на продукцията и доставките си.

Стани наш клиент
Storact
Paradise Center
Lidl
Mode Design Studio
Aquatec
Optimum Facility Managment
Agrogroup
Фантастико
Карфур
Happy bar
J Point
Sofia Ring Mall
Billa
Chervilo
Комфорт ООД
СОТ 161
Magnum 7
T Market

Направи запитване

Предлагаме изработка, доставка и монтаж на парапети от стомана, с пълнеж от стъкло или метал, както и комбинация от двете.