Ремонт на метални и стоманени изделия и конструкции. Извършваме ремонт на стоманени елементи от камиони, ремаркета, тежкотоварни машини и др.

Проектиране, изработка и монтаж на елементи от неръждаема стомана за хладилни витрини, като предпазни буфери, дръжки и ограждения.

Фирма SVN Engineering LTD предлага металообработка на абкант, гилотина, ножовка, струг, фреза, тръбогиб, пясъкоструй, аргонови заварки, заварки на цветни метали и др.

Изработка на изделия от метал по индивидуален проект – изделия от поцинкована ламарина, изделия от черна ламарина, изделия от черни тръби и профили, изделия от неръждаеми тръби и профили и др.

Изработка на медицинско оборудване от неръждаема стомана – метални шкафове, работни маси, витрини, рафтове, стойки, колички, детски легла, работните маси с умивален басейн и др.

Изработка на кухненско оборудване от неръждаема стомана – метални шкафове, метални маси, мивки, витрини, кухненски боксове, рафтове, стойки и поставки, работни маси с умивален басейн и др.

Производство на въздуховоди, колена, фитинги, вентилационни решетки, филтри, маслоуловители, кухненски смукатели, вентилатори и всичко за вентилацията.

Изработка на парапети от неръждаема стомана инокс, парапети от алуминий, парапети от стъкло и от ковано желязо за стълбища, тераси и огради

Изработка на метални огради и заграждения, метални навеси и тенти, метални врати и решетки, метални стълби и всякакъв вид метални конструкции.